24.7.15

Giveaway Buku Pena Maya Edisi Julai 2015 (Pengumuman).

Bismillahirrahmanirrahim.

*** *** ***


Curiga

Mungkin ada yang mengesyaki sesuatu yang curiga bila saya tidak menerbitkan Entri Penyertaan Giveaway Buku Islamik Edisi Julai 2015.

Sebenarnya, memang Entri Edisi Julai 2015 masih belum diterbitkan di sini. Ini kerana untuk Edisi Julai 2015, Pena Maya Enterprise telah pun mengedarkan buku percuma dalam bentuk Giveaway, tetapi khas untuk bulan Julai 2015, ianya dijalankan di Instagram.

Dua orang penerima telah menyertai dan menjadi penerima Edisi kali ini.

Maklumat lanjut, boleh baca posting Instagram @PenaMaya yang dilampirkan di bawah. Dan untuk melihat siapakah yang menyertainya, sila tekan sini dan sini (sila baca bahagian komen untuk lihat Para Penerima).

Giveaway July 2015 Versi Instagram. Untuk Edisi JULY 2015, PENA MAYA akan mengedarkan buku terbaru DrMAZA @realdrmaza . Penyertaan kali ini bukan di blog, tetapi di sini (memandangkan saya mahu audiens lebih besar). Ada 2 naskhah buku akan diedar kepada 2 orang. Cara? Jawab soalan ini di bawah ini : Ilmu dan Akhlak, perlukah seiring? (Jawab mengikut bahasa kemampuan Anda sahaja, tidak perlu terlalu berfalsafah) 2 jawapan terbaik akan mendapat buku ini dalam tempoh seminggu dari sekarang. Caranya, sekali lagi, jawab soalan, beritahu mahu berikan kepada siapa atau diri sendiri, tunggu keputusan, jika Anda menang, Anda akan dihubungi. Terima kasih. Sertai dan tag mana-mana yang berminat. Dua naskhah sahaja. #giveaway #penamaya #bukudalil #july2015

Фото опубликовано Pena Maya (@penamaya)


Ada lagi satu naskhah. Sertai segera. Teruskan pembacaan. Giveaway July 2015 Versi Instagram. Untuk Edisi JULY 2015, PENA MAYA akan mengedarkan buku terbaru DrMAZA @realdrmaza . Penyertaan kali ini bukan di blog, tetapi di sini (memandangkan saya mahu audiens lebih besar). Ada 2 naskhah buku akan diedar kepada 2 orang. Cara? Jawab soalan ini di bawah ini : Ilmu dan Akhlak, perlukah seiring? (Jawab mengikut bahasa kemampuan Anda sahaja, tidak perlu terlalu berfalsafah) 2 jawapan terbaik akan mendapat buku ini dalam tempoh seminggu dari sekarang. Caranya, sekali lagi, jawab soalan, beritahu mahu berikan kepada siapa atau diri sendiri, tunggu keputusan, jika Anda menang, Anda akan dihubungi. Terima kasih. Sertai dan tag mana-mana yang berminat. Dua naskhah sahaja. #giveaway #penamaya #bukudalil #july2015

Фото опубликовано Pena Maya (@penamaya)Tujuan saya mengemaskini perkara ini supaya tidak timbul keraguan dalam fikiran penyumbang dana.

Untuk Edisi Ogos 2015, insyaAllah akan berlangsung Giveaway seperti biasa.

Watch this space.

*** *** ***

Sekian

Itu sahaja pengumumannya.

Doakan pengajian PhD saya.

Assalamualaikum dan Selamat Beramal.No comments:

Post a Comment